Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Toipumisen apulaiset

Eilen kirjoittelin, miten toipuminen on herättänyt taas ajattelemaan itseä ja hoitamaan omaa kehoa hyvinvoinnin avaimena.
 Tänään kerron ne fyysisen kehon voima-avaimet. :)

 Itsekin jo kovasti mietin, että miten voin ennaltaehkäistä salakavalaa virtsatie-infektiota, joka pääsee etenemään munuaisiin ja jopa aiheuttamaan verenmyrkytyksen eli sepsiksen.
 Ensimmäisenä tuli mieleeni suosikkini kookosöljy, jonka bakteereja ja viruksia tappava vaikutus tunnetaan. Toisena mietin tutut puolukan, karpalon ja c-vitamiinin veden juonnin kera. Kolmanneksi mieleeni tuli Regulat valmiste, johon en ollut vielä aiemmin tutustunut. Muitakin kävi mielessäni, mutta ajattelin asiaa vielä konsultoida ihanalta luontaishoitajakouluni opettajalta.

 Sainkin pikaisesti tärkeät ohjeet miten aloittaa suojaaminen ja toipuvahoito luontaisin keinoin.

 Ehdottomasti Regulat, Kookosöljy ja Fortodol sekä karpalovalmiste kalaöljyjä unohtamatta.


 Sain pikaisesti hankittua tarvitsemani ja viikko sitten aloin käyttää kaikkia tuotteita saamieni ohjeiden mukaan. Tuohon viime keskiviikkoon saakka olin kalpea, ruokahaluton, väsynyt ja selän kipu oli kova (vaikkakin jo hallittavissa muutaman päivän tavallisin kipulääkkein).

 Ensimmäisen Regulat annoksen jälkeen kipu hävisi täysin, sen koomin en yhtään kipulääkettä ole suuhuni laittanut. Seuraavana aamuna otettu toinen annos toi värin kasvoille ja tuntui että jopa ruoka maistui jollekin. Allekirjoitan jo tällä lyhyellä kokemuksella tuotteen lupaamat energiaa ja elinvoimaa, uskon vahvasti myös sen tuovan vastustuskykyä.
 Kokeilin tuotetta ulkoisestikin, sillä tokihan pitkä antibioottihoito tuo tullessaan hiivan sekä suolistoon että limakalvoille. Kaksi kertaa laimennettua Regulatia limakalvoille ja kutina on pois.

Tässä vielä tarkemmin tuoteselostetta:
Regulat on luomutuotantoa oleva entsyymivalmiste, joka tukee elimistön omia entsyymiprosesseja.
Regulat valmistetaan luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla kaskadifermentointi-menelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), jossa seosta maitohappokäytetään useassa vaiheessa noin kolmen kuukauden ajan. Fermentointiprosessien aikana kasveista peräisin olevat fytokemikaalit ja entsyymien määrä kasvaa valmisteessa moninkertaisiksi. Yhden pullon valmistukseen käytetään korillisen verran raaka-aineita. Tuontantoon käytetään aurinkoenergiaa.
Regulatin positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa vastustuskyssä, energian ja vitaalisuuden lisääntymisenä ja hiusten vahvistumisena. Se vaikuttaa elimistön pH-tasapainoon, aineenvaihduntaprosesseihin sekä uudistaa soluja. Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti pienten iho-ongelmien hoidossa.
Ainesosat:
vettä*, sitruunoita*, taateleita*, viikunoita*, saksanpähkinöitä*, kookospähkinöitä*, sipulia*, soijapapuja*,glyseriiniä*, selleriä*, pavunituja*, artisokkaa*, acerola-uutetta (17,5% Vit.C)*, herneitä*, hirssiä*, mausteita*, kurkumaa*,sahramia*
*luonnonmukaisesti tuotettuja
Käyttöohje:
10 ml Regulat-valmistetta aamulla ennen aamiaista ja illalla laimentamattomana. Otetaan mielellään tyhjään vatsaan. Pidetään suussa hetki ennen nielemistä. Voidaan laimentaa puoleen lasilliseen vettä tai mehua.




 Fortodol S, on myös lääkärin kehittämä valmiste kivun hoitoon.


  • Fenyylialaniini – kehon endorfiinien hajoamista estävä aminohappo. Kuuluu aminohapporyhmään, jota keho ei itse pysty tuottamaan.
  • Kurkuma – mauste, väriaine ja lääkekasvi!
Loistava tuote pitämään kipua loitolla ja auttaa toipumisessa sekä pitää kehon omat endorfiinit koossa ja apuna paranemisessa.

Karpalovalmisteeksi valitsin tuotteen jossa on mukana probiootteja. Kookosöljyä otan ruokalusikalla aamuin iloin suoraan sellaisenaan ja kalaöljyjä siten että EPA:n määrä on 500mg /vrk. (Kookosöljystä ja kalaöljyistä en tähän nyt enempää kirjoita, olen niistä jo aiemminkin maininnut blogissani).

 Näillä eväillä, kotiruualla , maalaisilmalla ja lepäämällä  toipuminen on hyvässä vauhdissa. Haluan nämä tiedot jakaa kanssanne, mainostamatta sen enempää - mutta apua olen saanut ja kenties joku saa näistä vinkkejä ja intoa kokeilla itsekin.
 Kustannuksiahan näistä tulee ja melko hintaviakin tuotteet ovat, hintavertailua kannattaa tehdä ja joissain nettikaupoissa on loistavia tarjouksia. Mutta ajattelen, että tuotteet ovat edullinen hinta verrattuna esim. siihen paljonko sairaalassa hoitoni tulee minulle maksamaan saatikka kotikunnalleni.

 Iloisin tervehtymisterveisin....



3 kommenttia:

  1. Fortodol-S sisältää dl-fenyliinialaniinia, ei fenyyliinialaninia. Kaksi eri ainetta :)

    VastaaPoista
  2. Tässä siis tuoteseloste, joka löytyy Fortodol-S purkin kyljestä:
    Fortodol S - kurkuma - fenyylialaniinikapseli

    .

    Fortodol on saapunut nyt takaisin Suomen markkinoille uudella nimellä, Fortodol S.
    Uudistuneen Fortodol S-tuotteen valmistus on siirtynyt kokonaisuudessaan Ruotsiin Biokraft Pharman
    tehtaalle, josta se toimitetaan Suomeen.

    Fortodol S sisältää kurkumaa ja fenyylialaniinia (DLPA). Kurkuma on inkiväärikasvi, joka ei esiinny villinä luonnossa vaan sitä viljellään Aasiassa ja Intiassa. Kurkumaa käytetään mausteena, väriaineena ja rohtokasvina. Etenkin viime vuosikymmeninä kurkuman terveysvaikutukset ovat herättäneet kasvavaa kiinnostusta.

    Fenyylialaniini (DLPA) on yksi aminohapoista. Se kuuluu välttämättömiin aminohappoihin, joita keho ei kykene itse tuottamaan, vaan sitä on saatava ravinnosta. Se osallistuu elimistössä mm. endorfiinien eli hyvänolon hormonien aineenvaihduntaan.

    Fortodol S sisältää tarkoin suunnitellun yhdistelmän kurkumaa ja fenyylialaniinia. Nämä kaksi aineosaa toimivat hyvin yhdessä, sillä kumpikin aine paitsi säilyttää omat parhaat ominaisuutensa myös vahvistaa toisen vaikutusta. Fortodol S on hellävarainen vatsalle.



    Annostus:
    1 kapseli 2 kertaa päivässä.

    Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää:
    750 mg kurkumaa ja 100 mg fenyylialaniinia. Hiivaton, laktoositon ja gluteeniton. Kapselin kuori on kasviperäinen.

    Pakkauskoko:
    100 kapselia

    Tämän tuoteselosteen mukaan olen kirjoittanut tekstin, pahoittelen jos asia ei oikein välity. Tässä se kuitenkin on luettavissa :)

    VastaaPoista